ویژه های خبری

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششیBifidbacterium Bifidum       فاضلی محمدرضا ، دلفانیان سیروس ، باقرزاده پویا ، رضائی مجتبی   گروه شیمی مواد غذائی-دانشکده ...

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششیBifidbacterium Bifidum       فاضلی محمدرضا ، دلفانیان سیروس ، باقرزاده پویا ، رضائی مجتبی   گروه شیمی مواد غذائی-دانشکده صنایع غذائی-دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی   فرآیند خشک کردن پاششی محصولات پروبیوتیک به منظور تولید پودر با کیفیت مطلوب و محتوی مقادیر بالایی از باکتری های   پروبیوتیک به کار میرود.هر چند دماهای بالا باعث کاهش رطزبت محصول ودر نتیجه باعث پایداری و ماندگاری بیشتر آن   خواهند شد ، اما از طرفی این امر به کاهش زنده ماندن باکتری ها نیز منجر خواهد شد ، هدف از این کار تعیین شرایط بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی سوسپانسیون است Bifidbacterium Bifidum   بهینه سازی با استفاده ار نرم افزارVersion7.0.0).Design Expert Software (State,Ease Inc, و به کار گیری روش   Centeral Composite Design  و با در نظرگرفتن سه فاکتور دمای هوای ورودی،فشار هوا و مقدار مالتودکسترین مورد   استفاده در سوسپانسیون به عنوان پارامترهای اصلی همچنین درصد زنده ماندن و رطوبت پودر حاصله بعنوان Bifidbacterium Bifidum انجام پذیرفت.   از نقطه نظر آماری در شرایط بهینه برای رسیدن به حداکثر درصد زنده ماندن و حداقل مقدار رطوبت  در پودر محصول مقادیر فاکتورهای اصلی بصورت زیر گزارش شده است:   ورودی هوای دمای = c  هوا فشار; bar=103/15. C مالتودکسترین مقدار 15/00gr=4/00;   کلملت کلیدی : خشک کردن پاششی ،بهینه سازی،Bifidbacterium Bifidum  

برچسب ها :

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

کناریها | خبری | تفریحی | شخصی | مذهبی