آموزش وردپرس
سرخط خبرها
خانه / مقالات / بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششیBifidbacterium Bifidu

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششیBifidbacterium Bifidu

بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششیBifidbacterium Bifidum

 

 

 

فاضلی محمدرضا ، دلفانیان سیروس ، باقرزاده پویا ، رضائی مجتبی

 

گروه شیمی مواد غذائی-دانشکده صنایع غذائی-دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی

 

فرآیند خشک کردن پاششی محصولات پروبیوتیک به منظور تولید پودر با کیفیت مطلوب و محتوی مقادیر بالایی از باکتری های

 

پروبیوتیک به کار میرود.هر چند دماهای بالا باعث کاهش رطزبت محصول ودر نتیجه باعث پایداری و ماندگاری بیشتر آن

 

خواهند شد ، اما از طرفی این امر به کاهش زنده ماندن باکتری ها نیز منجر خواهد شد ، هدف از این کار تعیین شرایط بهینه سازی فرآیند خشک کردن پاششی سوسپانسیون است Bifidbacterium Bifidum

 

بهینه سازی با استفاده ار نرم افزارVersion7.0.0).Design Expert Software (State,Ease Inc, و به کار گیری روش

 

Centeral Composite Design  و با در نظرگرفتن سه فاکتور دمای هوای ورودی،فشار هوا و مقدار مالتودکسترین مورد

 

استفاده در سوسپانسیون به عنوان پارامترهای اصلی همچنین درصد زنده ماندن و رطوبت پودر حاصله بعنوان Bifidbacterium Bifidum انجام پذیرفت.

 

از نقطه نظر آماری در شرایط بهینه برای رسیدن به حداکثر درصد زنده ماندن و حداقل مقدار رطوبت  در پودر محصول مقادیر فاکتورهای اصلی بصورت زیر گزارش شده است:

 

ورودی هوای دمای = c  هوا فشار; bar=103/15. C مالتودکسترین مقدار 15/00gr=4/00;

 

کلملت کلیدی : خشک کردن پاششی ،بهینه سازی،Bifidbacterium Bifidum

 

درباره ی سفیرصلح

همچنین ببینید

image1

آلودگی های بندر فریدونکنار؛قانون حفاظت از درياها و رودخانه‌هاي قابل كشتيراني در مقابل آلودگي.

بسمی تعالی آلودگی های بندر در فریدونکنار نویسنده و محقق : دانای بیدار قانون حفاظت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *