آموزش وردپرس
سرخط خبرها
خانه / اقتصادی / گردشگری عشایری، ظرفیتی فراموش شده در توسعه گردشگری کشور

گردشگری عشایری، ظرفیتی فراموش شده در توسعه گردشگری کشور

به گزارش کناریها؛ولی‌الله نانواکناری در خصوص لزوم توسعه گردشگری عشایری در کشور گفت: گردشگری عشایری جاذبه ای بسیار بکر برای گردشگرانی است که خواهان استفاده از فرهنگ غنی عشایر می باشند؛ چراکه تمامی مراحل زندگی عشایر در کشور می تواند جاذبه دیدنی برای گردشگران داخلی و خارجی ایجاد کند.

زیرساخت های لازم برای گردشگری عشایری ایجاد شود

عضو فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مکان زندگی عشایر و طبیعت بسیار دیدنی این مناطق جاذبه ای بسیار مهیج برای گردشگران خواهد بود، به شرطی که زیرساخت های آن فراهم باشد و گردشگران داخلی و خارجی با شناختی دقیق از زندگی عشایر، از گردشگری عشایری استفاده کنند.

از ظرفیت های گردشگری کشور استفاده کامل نشده است

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس افزود: متاسفانه فرهنگ سازی مطلوبی در جهت معرفی زندگی عشایر و هم چنین ظرفیت های گردشگری کشور توسط مسئولان مربوطه صورت نگرفته است؛ چراکه باید گفت که چه میزان از ظرفیت جنگل های کشور، در کنار آن از دریا و سواحل زیبا و هم چنین دشت های پهناور و دیدنی کشور استفاده شده است؛ چراکه اگر از این ظرفیت استفاده می شد، بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی کشور را برطرف می کرد.

مدرسه عشایری
وی تصریح کرد: عشایر در سراسر کشور و جای جای ایران اسلامی وجود دارد و می تواند زمینه بسیار مناسبی در تقویت گردشگری کشور شود که توجه به آن نیازمند همت تمامی مسئولان فرهنگی کشور علی الخصوص سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است.

استفاده از ابزارهای تبلیغاتی در جهت توسعه گردشگری کشور

عضو فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری و مناطق آزاد مجلس خاطرنشان کرد: امروزه گردشگری در جهان به عنوان صنعت شناخته می شود و اگر مسئولان قصد توسعه صنعت گردشگری دارند، باید با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی، گردشگری کشور را تقویت کرده و برای کشور درآمد سرشار بدست آورند./خانه ملت

درباره ی سفیرصلح

همچنین ببینید

سنگینی سایه سرمای زودرس بر کشت دوم برنج در مازندران

کاهش دمای هوا که از یک هفته پیش در مازندران محسوس شده، هشدار کارشناسان بخش کشاورزی و هواشناسی را به واقعیت تبدیل کرده است، هشداری که در آن از کشاورزان خواسته شده بود تا خط قرمز تابستانی در کشت دوم برنج را پشت سر نگذارند و با رعایت اصول کارشناسی، جلوی ضرر و زیان ناشی از کشت بی‌موقع را بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 6 =