به گزارش کناریها به نقل از ایسنا ابوالقاسم فرجی با اشاره به اینکه اصناف در اقتصاد کشور نقش بسیار مهمی دارند و این امر لزوم حمایت دولت بر آنها بیش از پیش کرده است، اظهار کرد: حمایت مسئولان از تولیدیها به ویژه تولیدیهای کوچک، بسیار مهم و ضروری است اما معمولا مورد غفلت قرار گرفته میگیرد.
وی با بیان اینکه تسهیلات اعطا شده در ایام کرونا، برای کسبه کارآیی ندارد، تصریح کرد: بسیاری از آماری که مسئولان برای رفع بیکاری میدهند برای پروانه کسبی است که فرد برای دریافت آن هزینه زیادی را پرداخت میکند در حالیکه خدمات آنچنانی دریافت نمیکنند.
رئیس اتحادیه کیف و کفش فریدونکنار با اشاره به اینکه این روزها اتحادیههای صنفی اثر خود را از دست دادهاند، خاطرنشان کرد: بسیاری از کاندیداها برای حضور در انتخابات به اصناف توجه میکنند اما پس از آن، آنها را از یاد میبند.
فرجی با بیان اینکه بزرگترین مشکل اصناف نظارت و همکاری ضعیف دستگاهها با اصناف است، تصریح کرد: مسئولان و شهرداری با نام اصناف، درآمد بالایی به دست میآورند اما هیچ کمکی به آنها نمیشود.
وی با بیان اینکه قانون نظام صنفی نیاز به بازنگری با پیوست حمایتی دارد، اظهار کرد: این قانون نظام صنفی، بیشتر جنبه هزینهای دارد و خروجی مشخصی از آن به دست نمیآید.
عضو کمیسیون نظارت بر اصناف شهرستان فریدونکنار در ادامه با اشاره به اینکه هیچ حمایتی از تولیدیهای خرد نمیشود، گفت: کافی است آمار تولیدکنندهها از چند سال قبل تا امروز را مقایسه کنیم، هیچ تولیدکنندهای به آن اضافه نشده و دلیل آن عدم ارائه بستههای حمایتی از این تولیدیها است.
فرجی با اشاره به اینکه اصناف بر خلاف پولساز بودن، درتصمیمگیریهای مهم نقشی ندارند، خاطرنشان کرد: از سوی مسئولان مربوطه کمترین نظارتی از واحدهای صنفی و متخلف صورت میگیرد و هرگاه فشار ملی بر مردم میآید به جای توقیف کالای قاچاق در مبادی ورودی، از کسبه کالا ضبط میکنند.
فرجی با بیان اینکه یک روز را به نام اصناف گذاشتهاند اما کاری انجام نمیدهند، اتاق اصناف ایران هم برای ارتقای خود، کاری نکرد چرا که قدرتی ندارد حتی قانون نظام صنفی نیز به خوبی اجرا نمیشود، اظهار کرد: کالای خارجی وارد میشود و جلوی آن را نمیگیرند اما از واحدهای صنفی کوچک، تعدادی کالا به عنوان قاچاق ضبط میکنند، سوال اینجا است چرا با افراد سودجو در سطح ملی برخورد نمیشود.