ویژه های خبری

مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار با اشاره به اینکه الزامی برای حضور دانش‌آموزان فریدونکناری در مدارس نیست گفت: خیرین به دانش‌آموزان نیازمند کمک کنند.

به گزارش کناریها به نقل از بلاغ سیدعظیم اسماعیل‌زاده با اشاره به آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در فریدونکنار اظهارکرد: تمامی مدارس سطح شهرستان در روز شنبه ۱۵ شهریور همزمان با سراسر کشور بازگشایی می‌شوند و پرسنل مدرسه اعم از مدیر، معاونان و معلمان باید حضور داشته باشند.
 

وی درخصوص نحوه تدریس برای دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: شورای مدرسه که شامل مدیر، نماینده معلمان و نماینده انجمن است می‌تواند نسبت به حضور دانش‌آموزان با رعایت فاصله حداقل یک متری و با انجام گروه‌بندی تصمیم‌گیری کنند.

مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار با بیان اینکه هیچ الزامی برای حضور دانش‌آموزان در مدرسه وجود ندارد، تصریح کرد: خانواده‌هایی که تمایل به حضور فرزندان خود در مدارس ندارند می‌توانند آموزش‌های درسی را از طریق فضای مجازی و نرم‌افزار شاد و یا اگر امکان دسترسی به این نرم‌افزار را ندارند تدریس شبکه‌های تلویزیونی را دنبال کنند و اگر خانواده‌ای تلویزیون نداشته باشد مدیر مدرسه با شناسایی این دانش‌آموزان جزوه‌های آموزشی را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

اسماعیل‌زاده با تاکید بر اینکه حضور معلمان و پرسنل در مدارس الزامی است گفت: کلاس‌ها در روز به سه زنگ تقسیم‌بندی شده که برای دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی ۲۵ دقیقه و دیگر کلاس‌ها ۳۰ دقیقه و همچنین زنگ تفریح ۱۰ دقیقه است.

وی یادآور شد: اگر مدرسه‌ای که ۳۰ دانش‌آموز یا کمتر داشته باشد و از سه کلاس یا بیشتر برخوردار است می‌تواند به‌صورت حضوری اقدام به برگزاری کلاس‌های خود کند و همچنین مدارسی که ۱۵۰ دانش‌آموز داشته و ۶ کلاس دارد هم می‌تواند شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت و کلاس‌ها را حضور برگزار کند اما هیچ الزامی در این زمینه‌ها وجود ندارد و تصمیم نهایی بر عهده شورای مدرسه است.

مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار ادامه داد: هر مدرسه موظف است علاوه بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی سه دستگاه تب‌سنج، دستگاه ضدعفونی کننده دست(پدالی یا چشمی) و دستگاه ضدعفونی کننده سطوح را تهیه کند که تاکنون ۵۰ درصد مدارس فریدونکنار مجهز به این تجهیزات و برای مابقی مدارس هم ابلاغ شده تا خریداری کنند.

اسماعیل‌زاده با اشاره به اینکه موضوع حضور والدین برای یادگیری دروس در مدارس صحت ندارد اظهارکرد: ما برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا دانش‌آموزان کمتری به مدرسه می‌آوریم و اینکه والدین بخواهند در مدرسه حاضر شوند آلودگی‌ها بیشتر و امری خطرناک است.

وی خاطرنشان کرد: با پرداخت مبلغ ۳۰ میلیون تومان از سوی یکی از خیران، ۵۰ تبلت دانش‌آموزی برای خانواده‌های نیازمند تهیه شده است که امیدواریم با عزم همگانی در شهرستان شاهد حجم بیشتری از کمک‌های خیرین برای دانش‌آموزان باشیم.

مدیر آموزش و پرورش فریدونکنار تصریح کرد: از ۱۵ شهریور تا یک مهر ماه آموزش‌ها به‌صورت تکرار و تمرین و مراحل سازماندهی، شناسایی و گروه‌بندی در مدارس انجام می‌شود تا زمان را از دست ندهیم.

    alele

    سلام جناب توراندازی کناری
    لطفا به رئیس اداره آموزش و پرورش انتقال دهید
    پسرم در دبستان خاتم الانبیا دریاکنار درس می خواند که مدرسه دولتی و به نام هیات امنایی فعالیت می کند
    امسال دریافت کتاب را منوط به پرداخت شهریه سال قبل و پرداخت نصف شهریه امسال کردند که بسیار نارصایتی همشهری ها رو در پی داشت ولی مدیر مدرسه با حمایت آقای اسماعیل زاده زورگویی و باند بازی رو در این مدرسه ادامه می دهید.
    مدرسه ای که سالانه بالای ۱۰۰ میلیون گردش مالی دارد امکانات آموزشی صفر است
    اگرچه با کمک خیرین اتاق بازی ساخته ولی بی فایده انداختن و نمازخانه ای هم به کمک خیرین ساخته شد که مفید بود جلسات مجلل شام و مراسمات خوبی درش بود خدا قبول کنه
    در مدارس هیات امنایی شما پول نمیدهی که ساختمان سازی و … انجام گردد ۷۰ درصد پول باید صرف آموزشی و کلاس های مختلف فوق برنامه و دستمزدها این کلاس ها صورت گیرد و ۳۰ درصد خدمات رفاهی باشد ولی دقیقابرعکس شده
    پولهای هنگفتی خیرین کمک می کنند ولی جناب مدیر برای دفتر و کارهای ساخت و ساز در و دیوار به کار می برد چند سال پیش سقف کلاس بچه ام آب میداد و در کف کلاس جمع میشد بماند.
    حق الزحمه کلاس های جبرانی و پاداش معلم رو هم آقای مدیر به نا حقی کم می کند و تهدید و دروغگویی معلمان رو ناراضی نگه میدارد.
    واقعا خجالت آور هست آدم امکانات دفترو کلاس درس را مقایسه می کند
    کامپیوتر و امکانات کلاس توسط خیرین تهیه و اهدا شدند
    چرا در کلاس ها کولر نیست ولی در دفتر کولر و پنکه هست.
    چرا آقای مدیر لبتاب از اداره میگیرد درحالی که در کلاس معلم لب تاب ندارد در این روزهای سخت کرونایی و نمی تواند آموزش مجازی با کیفیت بدهند و به نا حق مجبور به استفاده از وسایل شخصی مثل موبایل و اینترنت و لب تاب شخصی می شوند
    چرا کلاس های اینترنت پر سرعت ندارد درحالی مدیر برای خود مودم و خط مجزای ایرانسل دارد و نیز وای فای پرسرعت دیگر در حالی کلاس ها معلمان با پرسس وجویی که بنده انجام دادم با گوشی و اینترنت خودشان کار می کند.
    درد این جاست که خانواده ها پول می دهند ولی امکانات فراهم نمی شود این پول ها کجا هزینه می شود خدا می داند.
    هر سال پولها خیرین و شهریه کجا هزینه می شود چرا همیشه مدیر می گوید چک داریم و بدهکاریم چرا شهریه فزرندنمان در جایی غیراز اموزش هزینه می شود.
    این بماند که در طول سال تمام هزینه های مراسمات نقدی و … بوسیله بچه ها تهیه می شود و پدر و مادرها مجبور هستند بدهند کتاب ها اموزشی و … از جیب والدین هست
    اقای مدیر این همه برای در و دیوار و خدا میداند ناکجا آباد هزینه می کنی یک آزمایشگاه نداری؟ یک کتاب خانه نداری؟
    تمام کلاس هایت باید لب تاب و اینترنت و … داشته باشند خود ریز کولر اهدایی باد خنک و گرم می خوردی بچه های مظلوم که هزینه میدهند نه! روی موبل و میز چرخان می نشینی به میز و صندلی بچه ها هم نظر داری !
    مردم اعتراض کنند با برخورد شدید و لحنی تند پاسخ می گیرند و ارجاع به اداره می شوند که اداره هم چون از مدرسه سالانه مبالغ ریالی دریافت و رفیق یا رو غار همند مدیریت رو حمایت می کند مردم مظلوم کجا بروند!
    موارد و مسائل بسیار هست بنده تمام مسئولین حتی جناب عالی را اگر در جلوگیری و اطلاع رسانی و نظارت بیشتر خصوصا مدیر اموزش و پرورش و دیگر ارگان های مسئول که گاها دعوت به همکاری و … به این مدرسه می شوند رو مسئول می دانم و همه به پاسخگو بودند نزد پروردگارمان دعوت می کنم
    والسلام

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

کناریها | خبری | تفریحی | شخصی | مذهبی