امروز، ۱۲ مرداد ۹۹ طبق اخبار رسیده به کناریها ۲۰ بیمار کرونایی در بیمارستان امام خمینی (ره) فریدونکنار بستری هستند.
۵ بیمار مشکوک به کرونا هم در در بیمارستان فریدونکنار بستری هستند.
در شروع پیک دوم کرونا تعداد بیماران بستری در بیمارستان امام خمینی (ره) فریدونکنار به ۴۲ نفر هم رسیده بود.
خوشبختانه طی روزهای اخیر فوتی کرونایی نداشتیم درصورتیکه که در هفته گذشته فقط در یک روز ۳ بیمار مبتلا به کرونا جان باختند و میانگین روزی یک بیمار مبتلا به کرونا فوت میکردند.
جوانترین بیمار کرونایی که در بیمارستان امام خمینی (ره) فوت کرد، مرد جوان ۲۵ ساله اهل سرخرود بود.
برگزاری مراسمات مانند عروسی، تولد، مجلس ختم و غیره موجب شده بود آمار مبتلایان به کرونا در شهرستان فریدونکنار افزایش یابد.
طبق مصوبه ستاد مقابله با کرونا شهرستان فریدونکنار عرضه قلیان در واحدهای صنفی، برگزاری تجعات، برگزاری بازارهای هفتگی در شهر و روستا ممنوع است و تمامی اماکن ورزشی تعطیل شده است. همچنین واحدهای صنفی باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند و استفاده از ماسک در ادارات الزامی شده است.