به گزارش کناریها سرهنگ حسن هاشم پور فرمانده انتظامی شهرستان فریدونکنار گفت: به منظور برقراری نظم و امنیت عمومی، مقابله با عاملان افیونی، سارقان و برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در این شهرستان به اجرا در آمد.
او افزود: در اجرای این طرح پس از هماهنگیهای قضائی ۱۶ نفر از عاملان افیونی، سارقان و مجرمان سابقه دار در این شهرستان دستگیر شدند.
سرهنگ هاشم پور از توقیف ۳۲ دستگاه خودرو و ۲۵ دستگاه موتورسیکلت متخلف در اجرا این طرح خبر داد و گفت: کشف ۱۵ فقره سرقت شامل سرقت اماکن خصوصیو منزل از دیگر موفقیتهای اجرای این طرح بوده است.
فرمانده انتظامی شهرستان فریدونکنار از معرفی متهمان دستگیر شده به مرجع قضائی خبر داد و از شهروندان خواست: برای ایجاد امنیتی پایدار در شهرستان و مقابله با سوداگران مرگ با پلیس همکاری کرده و هرگونه اطلاعات و اخباری در زمینه مسائل امنیتی و انتظامی را در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اعلام دارند.