ویژه های خبری

به گزارش کناریها رهبر انقلاب: #جوانان راه حل کشورند نه مشکل کشور. / نسل جوان، گره‌گشای دوره‌های سخت و محنتهای بزرگ است.

🔸#جوانان همواره در طول تاریخ الگوی رشادت، #توانایی و #موفیقت بوده‌اند و چه مناسبتی شایسته‌تر از میلاد حضرت علی‌اکبر (ع) که در جوانی الگوی جامعه اسلامی قرار گرفت.

🔸و خوشا به سعادت ما که امروز #جوانان ایران عزیزمان با #شایستگی در عرصه‌های بین المللی برای کشورمان چه در داخل و چه در خارج در جهت سربلندی و #موفقیت کشورمان نقش‌آفرینی میکنند.

🔸#جوانان با غیرتی که ابتدای سال ۹۸ را با #ایثار و #فدا‌کاری از بحران #سیل بیرون آمدند و تا انتهای این سال با اتفاقات ناگوار غیرتمندانه جنگیدند و پیروز شدند و در حالی به استقبال سال ۹۹ رفتیم که باز هم شاهد اتفاقی تلخ به نام #ویروس_کرونا بودیم اما باز این جوانان شریف کشور عزیزمان ایران بودند که در وسط میدان ایستادند و با فداکاری، ایثار و #معرفت به مبارزه با ویروس کرونا پرداختند و برای حفظ سلامت جان مردمان دیارمان لحظه‌ای درنگ نکردند و آرام قرار نداشتند.

🔸۱۱ شعبان میلاد حضرت #علی‌اکبر (ع) و روز #جوان امسال را در حالی به جوانان شهر با بصیرت #فریدون‌کنار تبریک میگویم که شاهد جان‌فشانی جوانان بهداشت و درمان، جوانان هیئتی و بسیجی، جوانان و شهروندان عادی و جهادی در عرصه دفاع از #سلامت جامعه هستیم.

🔸جوانانی که امروزه با #جسارت و فدا‌کاری بی حد و وصفشان زنده کننده خاطرات دوران #انقلاب و هشت سال دفاع مقدس شدند و عملکردشان در تاریخ این کشور بی‌نظیر و فوق‌العاده بوده است.

🔸اما متاسفانه امروزه در شهرمان #فریدون‌کنار آن طور که باید و شاید به جوان در طول سالیان متعدد توجه نمی شود و در موضوعات مختلف از جمله در زمینه‌های مدیریت شهری، مسائل فرهنگی و هنری‌، اجتماعی و سیاسی، اقتصادی و کارآفرینی ، ورزشی و کارها و فعالیت‌ های مختلف از جوان و نیروی فکر‌ جوان در حد لقلقه زبانی حمایت می شود.

🔸مگر در #انقلاب این #جوانان نبودند که برای این نظام سنگ تمام گذاشتند و باعث پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شدند؟
مگر #جوانان نبودند که در دوران هشت سال #دفاع مقدس از خاک کشورمان در خط مقدم مقابله با دشمن جان فشانی کردند؟

🔸تاریخ نشان میدهد که هر کجا به جوانان #اعتماد شده است نتیجه مطلوب به دست آمده است، اما امروزه چرا در شهرمان از نیروی جوان از کوچکترین مسائل گرفته تا بزرگترین مسائل استفاده نمیشود؟ و در بزنگاه ها خطر‌جانی و مالی #جوان سپر دفاعی این شهر شده است اما در آرامش جوان را نمیبینیم و برای دغدغه هایش ارزش قائل نیستیم؟

🔸چرا #شایسته‌سالاری صورت نمیگیرد؟ با اینکه همگان می دانند جوانان این دیار (فریدون‌کنار) شایسته بهترین‌ها هستند اما حمایتی صورت نمیگیرد.

🔸در مسایل علمی رتبه #برتر #کنکور و رتبه برتر #رباتیک ، در ورزش مقام‌های بین المللی و کشوری و در مسائل مختلف رتبه‌های برتر در دستان جوانان شایسته فریدون‌کناری نقش آفرینی میکند، اما ما توانستیم که از داشته‌هایمان درست استفاده کنیم؟! توانستیم حمایت و قدردانی شایسته‌ای انجام بدهیم و از ظرفیت های #جوانان شایسته فریدون‌کنار به نحو احسن و درست استفاده کنیم؟

🔸مطمنا با تغییر نگرش و دیدگاه درست می توان از #جوانان #خوشفکر و #خوشاستعداد این شهر نه با نگاه ابزاری بلکه با نگاه #تصمیمسازی استفاده کرد تا شهر دارای #آسیباجتماعی بالا و کمتر #توسعه یافته را به یک شهر #پویا و #خلاق و ایده محور و #پیشرفته و ایده‌آل تبدیل نمود.

🔸رجاء واثق داریم تا دیگر بار با حضور #جوانان شایسته شهرم با رقه‌های امید و تلالو توسعه و پیشرفت و بالندگی پدیدار گردد.

🔹من #جوان شهر سر تا پا بصیرم
می میتوانم مثل #درنا پر بگیرم

✍ارادتمندتان: #قربانعلی_خبازکناری صاحب‌امتیاز پایگاه خبری تحلیلی #کناریها شهرستان فریدون‌کنار، ۱۷ فروردین ۱۳۹۹

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

کناریها | خبری | تفریحی | شخصی | مذهبی