ویژه های خبری

نقدی بابایی از شرکت ۸۹۷۳ نفر از فریدون‌کنار در طرح دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی خبرداد.

به گزارش کناریها ابراهیم نقدی بابایی از شرکت کردن ۸۹۷۳ فریدون‌کناری در دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی خبر داد و افزود: تا ۳۱ تیرماه فرصت باقی است تا شهروندان فریدونکناری در این طرح ثبت‌نام کنند.
وی در ادامه از همه شهروندان دعوت کرد تا این دو هفته باقیمانده در جشنواره ملی کتابخوانی رضوی شرکت نمایند.

این مسئول عنوان کرد: آموزش مردم و کارکنان ادارات از طریق فضای مجازی و تماس های تلفنی حتی در ایام تعطیلات از عوامل موفقیت این مشارکت فعال مردم عزیز فریدونکنار بوده است.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فریدونکنار افزود: بیشترین فعالیت از طرف شبکه بهداشت، اداره جهاد کشاورزی، اداره آموزش و پرورش، اداره مخابرات و مخصوصا در صدر این جشنواره فرهنگی شورای روستای کارگرمحله و تیم فرهنگی آنها بود که همکاری بسیار عالی با اداره کتابخانه ها داشتند که قرار است توسط این اداره مورد تشویق قرار گیرند.
نقدی بابایی از حمایت مالی آزادی، شهردار فرهنگ محور فریدونکنار و مجمع خیرین کتابخانه ساز جهت تهیه جوایز برای فعالین و حامیان و منتخبین دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی تشکر کرد.
وی افزود: آقای آزادی، شهردار ارزشی و فرهنگی همواره در صف اول حمایت از نخبه های کتابخوانی بوده است و بخشی از هزینه های این جوایز را بر عهده گرفته است و نیز قابل ذکر است رئیس اتاق اصناف و مجمع خیرین کتابخانه ساز از جمله آقای عرب نژاد نیز بخشی دیگر از هزینه تهیه جوایز را متقبل شده است.
نقدی بابایی در پایان ضمن تشکر از همه خیرین و مسولین خواستار حمایت بیشتر از همه آحاد مردم برای حمایت از نخبه های کتابخوانی شهرستان شد و از همه مردم عزیز فریدونکنار بسیار تشکرد کرد و از آنان خواست با مشارکت عظیم‌ تا پایان تیرماه در این طرح ثبت‌نام کنند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

کناریها | خبری | تفریحی | شخصی | مذهبی